zaterdag 14 februari 2015

5 leukste valentijnsfilms

Afgelopen week is het een beetje stil op mijn blog geweest. Dit had te maken met het feit dat ik ontzetten veel moest overwerken afgelopen week! Maar dit is gelukkig weer voorbij en ik heb alweer wat leuke blogjes geschreven voor aankomende week. Vandaag is het Valentijnsdag! Een dag van de liefde die je samen kan delen met je geliefde maar ook met je familie of beste vriendinnen! Je kan natuurlijk uit eten gaan met valentijn maar je kunt ook heerlijk een avondje plannen op de bank, met kaarsjes aan, wat chipjes erbij en gezellig naar een leuke film kijken! Om jullie wat tips te geven heb ik de 5 leukste valentijnsfilms voor jullie uitgezocht! Deze films zijn allemaal te zien via Netflix! Lezen jullie gezellig mee?




Dear John 

Soldaat John ontmoet Savannah tijdens z'n verlof. Als John terugkeert naar de basis en Savannah gaat studeren beloven ze elkaar te schrijven. De afstand maakt 't lastig.

Alles is Liefde


Victor verheugt zich op het huwelijk met Kees. Victors zus, Kiki, droomt van een prins op het witte paard. Ze weet niet dat een echte prins Valentijn van haar droomt. 

Serendipity 



Na een toevallige ontmoeting, realiseren twee vreemdelingen die al een relatie hebben dat er een chemie is tussen hen. Jaren later, worden ze weer herenigd

P.S. I love You


Gerry, de overleden man van Holly, heeft twaalf brieven achtergelaten om haar naar een nieuw leven te leiden. 


The Notebook


Save the best for last! mijn absolute favoriet!! Twee jonge geliefden worden in de jaren 40 uit elkaar gedreven door oorlog en klassenverschillen in deze vertolking van Nicholas Sparks' best verkopende roman.


Fijne Valentijnsavond!

Love,

Celine 




(bron: Netflix)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten